Kako produžiti lucidne snove


Pitate se kako produžiti lucidne snove? Čak i iskusni lucidni sanjari često pitaju kako da produži lucidne snove, iako početnici su oni koji su najvjerojatnije imati važna pitanja o tome kako produljiti lucidne snove.
Istina je, tehnike koje rade za koliko produljiti lucidne snove uvelike razlikuju od jedne osobe na drugu. Općenito, ipak, postoji nekoliko stabilizacije tehnike koje možete učiniti san vratiti u fokus kada ste počeli ga izgubiti. Ove tehnike su korisne na prvi u uspostavi svoju lucidnost, ali oni su također velika za produljenje snove kada počinju gubiti lucidnost i probuditi.
Ako ste zabrinuti o tome kako produljiti lucidne snove, trebali biste barem postali lucidni nekoliko puta. Prvih nekoliko puta vam postati lucidan, ne uzrujavati se o tome da se produži lucidne snove. Umjesto toga, jednostavno uživati u onome što imaš. Šanse su da su vaši snovi će, naravno, biti dugo kao vi postati lucidan ranije.
Nakon što ste bili lucidno sanjanje za malo, ipak, i naći postane lucidna prilično redovito, možete koristiti neke od tih tehnika kada se pitate kako produžiti lucidne snove:
Kada prvi put pokrenete lucidno sanjanje, to je lako izgubiti lucidnost, jer jednostavno se omesti i zaboraviti da sanjate. Tada, svjesni dio mozga gasi, a ti proći kroz svoj san kao i obično. Možda ste življu prisjećanja snova, ali nećete ostati lucidan.
Najlakši način za borbu protiv ovog je raditi česte provjere stvarnosti. U početku, trebali biste ih učiniti sve vrijeme. Kao što ste dobili više navikli da se lucidni, možda ćete imati lakši put za njega i morate učiniti stvarnost provjere rjeđe.
ehowtoluciddream.com
Za mene, to još uvijek ovisi o snu. Sada, ja mogu osjetiti sebe uzimajući omesti, tako da mogu znati kada napraviti reality check. Početnici možda morati učiniti ih svakih nekoliko sekundi, ipak, samo kako bi bili sigurni da ne gube lucidnost.
Jedna popularna tehnika koja dolazi kada sam o tome kako bi se produžio lucidne snove s drugim lucidnih sanjara je lucidnost naredbe. U lucidnih snova, samo zapovijeda nešto često može učiniti da se to dogodi, ako možete vjerovati u ono što govorite.
Dakle, kada počnete osjećati se gubi lucidnost i buđenja, vikati naredbu poput "stabilizirati lucidnost sada" ili "Povećanje lucidnost." Naredbe kao što to može učiniti vaš san postao stvarniji. Više detalja možete vidjeti, vjerojatno ste ostati lucidan dulje.

Još jedna velika tehnika koja dolazi u raspravama o tome kako produljiti lucidne snove pronalaženje više detalja u okruženju. To može pomoći u zemlju te u snu i da izgleda realnije, koja teži za rad u pomoći da ostanu lucidan dulje.
Jedan popularan izbor da sam još uvijek koriste mnogo je zuriti u svoje ruke i da ih primjetiti u što više detalja moguće. Oni su uvijek tu da primijetiti, i oni bi se čvrsto tlo svoj san tijelo u snu, previše. Možete to učiniti s ništa, iako, uključujući stavke u vašem okruženju, pa čak i sanjati znakove ste komuniciraju.
To su samo tri opcije možete provjeriti kada se pitate kako produžiti lucidne snove. Međutim, morate pronaći ono što radi za vas. Postoje mnoge druge postove na stabilizaciju tehnika da se ovdje može vam pomoći zadržati svoje lucidne snove ide dulje. Sjeti se samo da nema pritiska, a vi trebate opustiti kada ste lucidno sanjanje da bi dobili najbolje rezultate!

Izvor: http://best-lucid-dreaming-techniques.com