Sinkronicitet trostruki brojevi anđeoske poruke


Anđeli daju sve od sebe kako bi dobili našu pozornost i komunicirati s nama. Na taj način, oni nam pomažu liječiti vlastite živote. Međutim, mi često zanemariti znakove koje nam daju ih otpisa kao puke slučajnosti ili naše mašte. Anđeli kažu: "Mi ne možemo pisati naše poruke vama u nebo. Moraš obratiti pažnju i vjerujem kad vidite bilo kakve obrasce tvore u vašem životu - posebno u odgovoru na sva pitanja ili molitvama ste postavljena. Kad čujete istu pjesmu više puta, ili vidjeti isti redni broj, što misliš tko stoji iza toga? Vaši anđeli, naravno! "

Vaši anđeli često komuniciraju poruke koje vam pokazuje vam nizove brojeva. Oni su to učiniti na dva načina. Prvo, oni suptilno šapat u uho, tako da ćete pogledati u vrijeme uočiti na sat je vremena ili telefonski broj na panou. Anđeli se nadam da ćete biti svjesni da ste gledajući ovaj isti redni broj puta. Na primjer, možda ćete često vidjeti broj slijed 111, a čini se svaki put kada pogledate na sat vremena glasi 01:11 i 11:11.

Drugi način na koji anđeli vam pokazati značajne brojčane nizove je fizički organizaciju, recimo, automobil voziti ispred tebe da ima određeni registarske pločice broj oni žele da vide. Oni koji su svjesni ovog fenomena postati vješt u čitanju značenje različitih registarskih tablica. Na taj način, anđeli zapravo će vam dati detaljne poruke. Ovdje su osnovna značenja različitih brojeva sekvenci. Međutim, vaši anđeli će vam reći ako vaš situacija ima različito značenje za vas. Pitajte svoje anđele, "Što mi pokušavaš reći?", A oni sretno će vam dati dodatne informacije kako bi dešifrirati njihove brojčane značenja.

111 - Pratite svoje misli pažljivo, i biti sigurni da samo razmišljam o tome što želite, a ne ono što ne želite. Ovaj redoslijed je znak da postoji vrata otvaranje prilika up, a vaše misli manifestiraju u obliku u rekordnom brzinom. 111 je kao jarko svjetlo flash žarulja. To znači da je svemir upravo uzeti snimku svoje misli i njih manifestira u obliku. Jeste li zadovoljni s onim što misli svemir je zarobljen? Ako nije, ispravite svoje misli (pitajte svoje anđele da vam pomoći s ovim, ako imate poteškoće u kontroliranju ili praćenje vaše misli).

222 - Naše novo zasađeni ideje počinju rasti u stvarnost. Držite zalijevanje i njegovanja ih, a uskoro će gurnuti kroz tlo, tako da možete vidjeti dokaze o manifestaciji. Drugim riječima, nemojte prestati pet minuta prije čuda. Vaš manifestacija uskoro će biti očito da vas, tako držati se dobro djelo! Držite drži pozitivne misli, imajte potvrđuje i nastavak vizualizaciju.

333 - Uzašlih Majstora su blizu vas, želeći da znate da imate njihovu pomoć, ljubav i društvo. Poziv na Uzašlih Majstora često, pogotovo kad vidim broj 3 obrasce oko vas. Neki od poznatijih Uzašlih Majstora su: Isusa, Mojsija, Marija, Quan Yin i Yogananda.
septembryo.tumblr.com
444 - Anđeli su vas okružuje sada, vas uvjerava svoje ljubavi i pomoći. Ne brinite zbog toga anđela pomoć blizini.

555 - Kopča pojaseve. Glavni je život promjena na vas. Ova promjena ne treba promatrati kao "pozitivan" ili "negativan", jer sve promjene, ali prirodan dio života toka. Možda je ova promjena odgovor na vaše molitve, tako da i dalje vide i osjeća se kao na miru.

666 - Vaše misli su izvan ravnoteže upravo sada, usmjerena previše na materijalnom svijetu. Ovaj redni broj vas pita za ravnotežu svoje misli između neba i zemlje. Kao poznatom "Govora na Gori", anđeli vas da se usredotočite na duhu i usluga, a znaju svoj materijal i emocionalne potrebe automatski će biti ispunjen kao rezultat.

777 - Anđeli ti plješću ... čestitam, vi ste na roll! Držite se dobro djelo i znati vaš želja dolazi istina. To je iznimno pozitivan znak i znači da treba očekivati ​​više čuda da se dogodi.

888 - faza svog života je pri kraju, a to je znak da vam upozorenje za pripremu. Ovaj redni broj može značiti da su likvidacije emocionalnu karijeru, ili fazu odnosa. To također znači da postoji svjetlo na kraju tunela. Osim toga, to znači, "Usjevi su zreli. Nemojte čekati da se pokupiti i uživati ​​u njima. "Drugim riječima, nemojte odugovlačiti čineći vaš potez ili uživajući plodove svog rada.

999 - Završetak. To je kraj jednog velikog faze u svom osobnom ili globalnoj života. Također, to je poruka da se Svjetlosni uključenih u Zemljinoj ozdravljenje i sredstvima, "Get raditi, jer vam je Majka Zemlja treba upravo sada."

000 - podsjetnik da ste jedno s Bogom, te da se osjećaju prisutnost svoga Stvoritelja ljubavi u vama. Također, to je znak da je situacija borac puni krug.

Izvor: http://www.psychedelicadventure.net