Kako razviti Fotografsko pamćenje u 5 koraka



Saznajte kako razviti Fotografsko pamćenje s našim udžbenik, vi ste samo 5 koraka od poboljšava pamćenje i pretvarajući svoj život zauvijek.
Ovaj tutorial je namijenjen za ljude koji su ozbiljni o razvoju njihove Fotografsko pamćenje. Nećemo se lagati. Ovo nije prečac. Ovaj tutorial će jamčiti odlične rezultate, ali ona također uključuje trud i zalaganje tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Nakon što ste završili ovaj tečaj i naučiti kako razviti Fotografsko pamćenje nema povratka. Nakon što ste dobili mogućnost za pohranu sjećanja u glavi poput slike na vašem računalu će vam više ne treba nikakav trening. To je zato što će biti stalno ga koristiti u vašem životu.
Prije nego što započnete želimo biti jasno da ovaj tutorial je posvećen razvoju samo vizualni dio vašeg Fotografsko pamćenje. Ne zaboravite da se naš eidetic testa memorije znati koji tip memorije ste sposobniji. Ovaj tutorial će raditi za bilo kakvu osobu, međutim, ako je tvoja snaga nije na vizualnu memoriju dijelu će vas malo više vremena da steknu tu vještinu.

Materijali. Za ovu Fotografsko pamćenje treningu ćete trebati sljedeće: bilo knjiga koje niste pročitali prije, svjetiljku i 2 komada papira.

Korak 1. Trebate zakazati 20 minuta za svoj trening svaki dan za cijeli mjesec. Važno je da ne propustite ni jednu sjednicu, nije se na to može produžiti rezultate za čak tjedana.

Korak 2. Pronađite najtamnije sobu je moguće, gdje možete trenirati. Pokrijte sve izvore svjetla u sobi, tamnije sobi bolje rezultate.
imasciencegeek.wordpress.com
Korak 3. Otvorite knjigu na bilo kojoj stranici. Nije važno. Zatim pojačajte svoj lampu i osvijetliti jednu od stranica, što će se fokusirati samo na jednu stavku i pokriti ostatak stranice s komada papira.

Korak 4. Pročitajte odabranu točku kao brz kao možete. Zatim isključite lampu i pokušajte se prisjetiti koliko teksta kao što možete.

Korak 5. Ponovite korak 4 dok ne možete sjetiti cijeli odlomak. Uključivanje svjetiljku na i off brže svakom trenutku. Nastaviti postupak s ostatkom stranice tijekom 20 minuta.

S ovom metodom na tome da razviju Fotografsko pamćenje vas naučiti tvoj um da rade kao fotoaparat. Razmislite svjetiljke kao bljesak digitalne kamere, svaki put kada ga uključiti i isključiti mozak će biti osposobljeni da se slika o njemu tako da ga možete pročitati u svom umu, a svjetla su isključena.

Nakon što praksi u punom mračnoj sobi, pokušati nastaviti svoj trening u dobro osvijetljenoj prostoriji, tako da možete koristiti ovu vještinu bilo gdje.

Izvor: http://eideticmemorytest.com