FILD - prst inducirane lucidan san tehnika



FILD je velika indukcija tehnika volim koristiti kad sam lijen. To je kratica za prst Induccd lucidnih snova. FILD je lijepo kad ste svi iz čokolade za RILD, ili iz nekog razloga tvoj mozak je jednostavno previše tvrdoglav za PILD. Prije nego što pokušate FILD, međutim, pobrinite se da ste već razvio naviku obavljanja provjere stvarnosti. Prst Inducirane Lucid Dreams teško donijeti ako ne prakticiraju svoju stvarnost provjere na redovnoj osnovi.
Još jedna korist od FILD je njegova sposobnost da se gotovo odmah izazvati lucidan san na zahtjev. To je razlog zašto je to tako privlačno kao lucidno sanjanje indukcije tehnike. Negativna strana toga, ipak, da je FILD je samo kad ste stvarno umorni, ili se splavarenja teško vratiti na spavanje.
Nađi neki način da se probudite nakon nekoliko sati sna, tako da kad se probudiš, ako se osjećate jako umorni i želite ići ravno na spavanje. U tom kratkom razdoblju buđenja, prva misao koja mi pada na pamet bi trebao biti obavljanje FILD tehniku. Vratiti na spavanje, kao normalno, ali kao što ste splavarenja natrag na spavanje, pomaknite kažiprst i srednji prst jedne ruke ikad tako nešto, kao da ste pritiskom lagano prema dolje na dvije tipke glasovira.
gateway-to-lucid-dreaming.com
Ova nježna pritiskom motion trebao biti toliko suptilni da samo treba pokušati biti podižući prste gore i dolje jedan milimetar najviše. Jedina stvar koju bi trebao osjećati se mekana vuče prst mišiće. Nakon što je prošlo 20 do 30 sekundi, izvršite reality check. Dobar reality check koristiti u ovom trenutku je test disanja - prstohvat nosnice zatvoriti i pokušajte disati kroz nos.
Kada ste u snova, da ćete želite provesti stabilizaciju tehnike kako bi vaš lucidnost. A kada želite letjeti i kontrolu okoliša oko vas, ne zaboravite da obavljaju neke stvarno divan tehnike kontrole san.

Izvor: http://best-lucid-dreaming-techniques.com