Duboko identifikacija trance


Želite li biti poput Billa Gatesa ili netko drugi bogati, slavni i uspješan? Ili možda samo želite biti poput vaše majke. Neuro Linguistic Programming (NLP) identifikacija tehnika dubokom transu može biti vrlo korisno ovdje.
Identifikacija Pojam duboki trans je izvedena iz radova Milton Erickson koji je imao veliki utjecaj na području NLP.
S dubokom transu indentification, idete u stanju transa putem hipnoze. I u tom stanju transa pokušate živjeti život nečiji tuđi. Vi sjetiti sve o ovoj drugoj osobi - ono što vide, osjećaju, dodir i iskustvo.
Korak u druge osobe cipele i doživljavaju svijet kroz njihove oči. I u tom kratkom vremenu koje izbjegavaju svoju stvarnu osobnost.
S dubokim identifikacije trance ste postali netko drugi!

Želite li uspjeti u polju i postići neke ciljeve, ali se ne može izvršiti zbog nekih nedostataka i ograničenja. Nešto vas uvijek drži leđa.
U vremenima kao što je ovaj, usvojiti duboko identifikacijski trance tehniku. Odaberite osobu koja je uspješna u istom području. Ta osoba je vaš model. Postanite ih i prepoznati njihove metode i ponašanja.
Nakon što su se u transu, što bi ste stekli potrebne osobine potrebne za uspjeh!
Dakle, najvažnija stvar je u dubokom transu identifikacije je odabrati pravi model. Netko težimo postati, netko tko posjeduje osobine i osobine koje želite i nekoga tko je postigao uspjeh.
Možete birati svoje talente, osobine i stav i zadržati ih s vama, tako kasnije u životu možete obavljati iste stvari i imaju iste iskustva.
Duboko metoda identifikacije trance pomaže vam donijeti pobjednički stav svakoga želite - bilo žive ili mrtve, stvarna ili umišljena itd
To može biti netko koga poznajete, ili čak i netko koga ne znam osobno (kao i slavne osobe ili drugih poznatih osoba).

blog.placeboeffect.com
Dakle, steći nova skup vještina ili ponašanja koje nisu imali prije - duboko identifikacija trance će vas odvesti od jednog mjesta na drugo, u gotovo ni u kojem trenutku!
U kratkom vremenskom razdoblju, što može oponašati osobu i upiti njegove / njezine talente.
Upotreba i učinak duboke identifikacije trance tehnike su neograničene. Alkoholičar može postati trijezni, osoba bez medicinske pozadini može izvesti operaciju i sramežljiva osoba može postati flert!
Jedna od najvažnijih stvari koje treba zapamtiti je da kada ste u dubokom identifikacijski stanju transa, ne preuzimaju cijelu osobnost vašeg modela. Jednostavno odaberite željene osobine i usvojiti samo ih.
Čak i tvoj model ima tamnu stranu ili druge nepovoljne osobine!
Promijenite svoj život uz pomoć ovog vrlo učinkovite tehnike, dubokog transa identifikaciju.

Izvor: http://www.caroltalbot.me