Self-hipnoza skripte: otvoriti se kreativnosti

Mašta i intuicija su ključevi kreativnosti. A podsvijesti um je dom za svoju maštu i svoje intuicije. A ključ za otvaranje podsvijesti i pristup kreativni dio sebe kroz opuštanje. Ovo malo self-hipnoza skripte je osmišljen kako bi vam pomoći da se otvorite za kreativne misli i intuiciju.
Korak 1. Nabavite ugodno na mjestu gdje se možete opustiti i neće biti poremećen. Da bi vam pomoći opustiti i dalje, možda uključite neku opuštajuću glazbu (ništa s tekstovima ipak), ili slušati indukcije opuštanje self-hipnoza. Zatvorite oči i kada ste duboko opušteni, idite na korak 2.
Korak 2. Zamislite vaš um otvara put cvijet otvara se za primanje zrake sunca i vlage od kiše. Slika cvijet u punom cvatu otvaranja sama se u potpunosti i osjetiti tvoj um otvaranje u isto vrijeme. Ključ je ovdje samo da se osjećaju sami otvaraju i biti otvoreni za nove, kreativne misli i intuiciju. Zatim ponovite Sljedeća rečenica tri puta:
docvlee.com
Otvorim ja u potpunosti primiti kreativne misli i intuiciju.
Korak 3. Nakon što ste ponovili rečenicu tri puta, a zatim duboko udahnite i opustite se čak i više. Zatim vizualizirajte ili razmišljati o bilo područje je želite koristiti svoju kreativnost. To šalje poruku da vaš podsvjesni um o području koje namjeravate koristiti svoju kreativnost i intuiciju na. Uzmi još jedan dubok dah i opustiti. Zatim pričekajte kreativne misli koje se mogu pojaviti. To je iznimno važno ne misliti misli nego dopustiti im da se za vas. To može potrajati nekoliko puta da se navikne čime misli ili slike koje dolaze za vas, za razliku od pokušavajući smisliti nove misli. Nakon što ste primili kreativne misli iz vaše podsvijesti, zapisati ih. I to je to.

Izvor: http://www.selfhypnosismadeez.com